Multimedie & Grafisk designer

Besvarelsestid: Inden for 1-2 arbejdsdage

// Projekter

UX/UI Visual design, Mobile and Web

KENNEDY VVS

Kennedy vvs kom til mig, da de ønskede en funktionel website, hvor kunderne ville kunne læse og hvide hvem di var.

Selve siden er sat op i WordPress, for at give dem en nem overflade for at kunne administrer, deres site på efterfølgende.

Læs om projektet 

Hvordan jeg arbejder

Lyst til at starte et projekt?

Har du brug for hjælp til noget med grafisk design, så skriv til mig med dine idéer og hvad jeg kan gøre for dig, så kontakter jeg dig snarest muligt

Priser

Prisen afhænger af selve opgavens behov, og det materiale der skal arbejdes ud fra. jeg giver sædvanlig en fast pris pr. Opgave. Spørg løs så laver jeg en god pris til dig.

Ps: Det skal lige siges, at inden jeg begynder på arbejdet skal jeg have 25% af prisen, før jeg overhovedet går i gang med at designe.

Design

I slutningen af denne fase har du et unikt design, om det er til et logo eller hjemmeside. Under overgang fra skitser til det endelig design, skaber jeg visuelle-prototyper som simulerer til slutresultater før udvikling.

Research

Før jeg hopper i gang med at designe, sørger jeg altid for at få stillet de rigtige spørgsmål og forsøger at nå ud til den rigtige målgruppe. Denne fase omfatter markedsundersøgelse, analyser, rådgivning og udforskning af mulige løsninger.

Udvikling

Da jeg er en designer som både kan kode og animere, kan jeg nemt samarbejde med udviklere indtil målstregen. Tilfælde af web-projekter bruger jeg cms system som enten er WordPress eller Bootstrap.

Seneste arbejde

Website-Done-dribbble
mit_personlige_logo_-03-02_2x
brand_manual_2x
hello_dribbble